Hans Wildeboer nieuwe bestuurder VariO Onderwijsgroep

Hans Wildeboer is gestart als nieuwe bestuurder van VariO Onderwijsgroep. Hij volgt hiermee interim bestuurder Dirk Speelman op. Met de komst van Hans Wildeboer heeft VariO onderwijsgroep een ervaren bestuurder en onderwijsman in hart en nieren aan het roer staan.

Visie
Als bestuurder vindt Hans het belangrijk om ‘zichtbaar te zijn met gepaste terughoudendheid’. Ondernemend, resultaatgericht en met oog voor het behoud van de verbinding. Voor hem staat de kwaliteit van het onderwijs altijd voorop. Hans: “Er gebeuren heel veel mooie dingen binnen onze locaties en de toekomstplannen zijn ambitieus!”

Ervaring
Met zijn komst bij VariO Onderwijsgroep sluit hij als bestuurder een periode van bijna vijf jaar af bij het Bornego College in Heerenveen/Joure. De afgelopen jaren heeft hij ook omvangrijke bouwplannen en -projecten mogen initiëren en duurzame samenwerkingsverbanden vormgegeven. Deze ervaring neemt hij mee richting de bouw van de VO-Campus in Emmeloord en de nieuwbouw in Lemmer. In nauw overleg met partners buiten VariO Onderwijsgroep wil hij het onderwijs en de huisvesting nog aantrekkelijker maken voor de leerlingen.